4 ägg
2 dl strösocker
150 gr jordnötsmör
0,5 dl kakao
1 burk Dulce de leche
100 gr salta jordnötter
200 gr mjölkchoklad
1 dl vispgrädde
Sätt ugnen på 175 grader. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en springform och smörj kanterna med smör
Vispa ägg och socker riktigt fluffigt. Rör ner jordnötssmöret och sikta ner kakao
Fyll formen och grädda mitt i ugnen i 20 minuter. Låt svalna i formen.
Bred hälften av dulce de leche på kakan. Strö över nästan alla jordnötter (Spara några till garnering). Bred resterande del av dulce de leche över nötterna.
Låt stå i kylen så att den sätter sig lite.
Koka upp grädden. Häll grädden över den hackade mjölkchokladen och blanda så att allt smälter. Låt chokladen svalna lite och häll sen chokladganachen
över kakan. Strö över lite hackade jordnötter.
Lämna ett svar