150 gr smör
270 gr farinsocker, strö
110 gr ägg
90 gr vetemjöl
3 gr flingsalt
60 gr kakao
5 gr bakpulver
5 gr vaniljsocker
1 burk Dulce de leche
puffat ris
lite havssalt
200 gr vispgrädde
40 gr honung
200 gr mörk choklad
20 gr smör
Salta jordnötter
Havssalt
Förbered en springform (23 cm i diameter) med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 160 grader. Smält smöret och låt svalna. Blanda avsvalnat smält smör med socker och hela ägg. Gå därefter i med alla torra ingredienser. Blanda tills alla ingredienser bildat en jämn smet. Häll i formen och grädda i mitten på ugnen i cirka 22 minuter. Låt svalna och ställ sedan i kylen i minst 2 timmar.
Blanda dulce de leche med puffat ris till lämplig konsitens. Du väljer själv hur fast/ rinnig du vill ha din fyllning. Smaka av med lite havssalt. Bred ut fyllningen jämnt på den kalla browniebotten. Ställ i kylen.
Koka upp grädde och honung. Häll den varma vätskan över chokladen och mixa till en slät med en stavmixer, tillsätt slutligen smöret och fortsätt mixa tills krämen är helt emulgerad och blank. Lägg plastfolie mot ganachens yta och låt vila i rumstemperatur.
Bred ganachen över kola/ ristäcket och garnera med salta jordnötter och några flingor havssalt.